incontinentiemateriaalIncontinentie- en stomamateriaal

De behandeling van incontinentie vereist een interdisciplinaire aanpak, waarbij de persoon die advies, behandeling en zorg nodig heeft, centraal staat.

 

Behalve medische zorg en fysiotherapie is het van groot belang de patiënt en zijn of haar familie te ondersteunen en voor te lichten.

 

HARTMANN

HARTMANN wil graag helpen om de levenskwaliteit van mensen met incontinentie te verbeteren. Apotheek Panorama Houthalen heeft een compleet assortiment absorberende incontinentieverbanden geschikt voor elke mate van incontinentie.

 

Met de incontinentieproducten van o.a. HARTMANN kunnen zorgprofessionals en gebruikers er zeker van zijn dat zij hoogwaardig producten in handen hebben. Deze absorberende producten voldoen aan alle behoeften en eisen die gebruikers stellen.

 

Moli-lijn

Zo is de gehele Moli-lijn optimaal huidvriendelijk met ultieme bescherming tegen geurtjes en lekkage. Een perfecte pasvorm en zachte nonwoven materialen staan garant voor een bijzonder prettig draagcomfort.

 

Urine-incontinentie

Veel mensen, vooral ouderen, hebben last van ongewild urineverlies. Dit verschijnsel staat bekend als blaaszwakte;de medische term is urine-incontinentie. Naar schatting lijden in Nederland zo'n 800.000 mensen aan urine-incontinentie, waarbij behandeling of speciale verzorging nodig is. Wie aan incontinentie lijdt, staat dus zeker niet alleen.

 

Ongewild urineverlies kan een grote invloed op iemands leven hebben. Het is daarom zowel voor de betrokkenen alsvoor hun verzorgers belangrijk het incontinentieprobleem actief aan te pakken en zich er niet bij neer te leggen.

 

Brochures en staaltjes

Deze brochure is bedoeld als een eerste hulpmiddel daarbij. Klik hier voor de brochure.
Apotheek Panorama Houthalen heeft stalen en verpakkingen steeds ter uwer beschikking van zowel HARTMANN als Tena.

 

Neem gerust contact met ons op of kom eens langs.

Reservatie- en verkoopvoorwaarden

Verantwoordelijke apotheker: Patrizia Fraccascia

Vergunningsnummer van de apotheek: 72 15 05

BTW-nummer: BE0874 722 145