Apotheek Panorama HouthalenOver Apotheek Panorama Houthalen

Apotheek Panorama is sinds 2011 de eigendom van het echtpaar Patrizia Fraccascia en Bert Thys. Patrizia is verantwoordelijk voor de apotheek in Houthalen, terwijl Bert zich concentreert op het filiaal in Lummen.

 

Voor Bert was het van kinds af duidelijk dat hij aangetrokken werd door de wereld van de farmacie. Zowel zijn vader, moeder als zus zijn apothekers.

 

 


Patrizia werd geboren in Italië. Ze groeide er op en studeerde er uiteindelijk Farmaceutische Scheikunde en Technologie aan de Universiteit van Bari. In 2009 doctoreerde ze in de medische wetenschappen aan de KULeuven. Patrizia is ondertussen gehuwd met Bert en na enkele jaren wetenschappelijk onderzoek aan de KULeuven, begon ze te werken als apotheker.

 

Apotheek Fraccascia-Thys

Toen Patrizia en Bert de zaak in 2011 overnamen, kende Houthalen de plaats al als een gewaardeerde apothekerszaak.

 

Al sinds 1970 was Jos Hendrix apotheker in Houthalen. Eerst in de wijk Tenhout in Houthalen-Helchteren en na een kort verblijf op het Gildenplein, verhuisde Mijnheer Hendrix naar de huidige vestiging op de Mooksteeg 62 in Houthalen.

 

In 2011 zette Apotheek Hendrix de activiteiten stop en liet de zaak over aan Patrizia en Bert. Apotheek Fraccascia-Thys, of Apotheek Panorama Houthalen, werd geboren.

 

Reservatie- en verkoopvoorwaarden

Verantwoordelijke apotheker: Patrizia Fraccascia

Vergunningsnummer van de apotheek: 72 15 05

BTW-nummer: BE0874 722 145