Reservatie en verkoopsvoorwaarden

De onderstaande algemene verkoopsvoorwaarden zijn van kracht op alle verrichtingen betreffende de reservatie van producten op de website van Apotheek Panorama Houthalen in Houthalen.

 

Door een reservatie te plaatsen aanvaardt u de onderstaande verkoopsvoorwaarden. Via deze site kan u geneesmiddelen (voor zover de wet dit toelaat) en para-farmaceutische producten reserveren of bestellen en online betalen en thuis laten leveren.

 

Onder reserveren wordt verstaan: de producten online reserveren, maar afhalen en betalen IN de apotheek. Deze methode geniet de voorkeur omdat wij u als apotheker verder kunnen bijstaan met bijkomende informatie.

 

Prijzen

Alle prijzen op deze site zijn opgegeven in euro en inclusief BTW, exclusief prijswijzigingen en/of vergissingen voorbehouden. Deze prijzen, kortingen en speciale acties kunnen afwijken van eerdere prijzen, kortingen en speciale acties. Op deze eerdere prijzen, kortingen en speciale acties kan geen aanspraak gemaakt worden.

 

De prijzen zijn in het lichtgrijs gemarkeerd en tussen haakjes. Dit beduidt dat deze prijs indicatief is en de prijs bij afhaling lichtjes kan verschillen. Producten met een indicatieve prijs kunnen niet online besteld en betaald worden.

 

Reservatie van producten

De producten op deze website kunnen gereserveerd, afgehaald en betaald worden in de apotheek (tenzij de apotheker na overleg met u meent dat dit product voor u niet geschikt is). Het is mogelijk dat een product niet beschikbaar of niet meer te bestellen is door de apotheek. In dit geval kan de apotheker niet verplicht worden het gevraagde product alsnog te leveren. De apotheker zal u in dit geval een mogelijk alternatief voorstellen indien u dit wenst (enkel voor geneesmiddelen waar geen voorschrift voor verplicht is).

 

Voor een reservering volgt u de procedure op de website. Na selectie van de producten in uw bestelmandje en het ingeven van uw coördinaten zal u nog een overzicht zien van uw reservatie. Indien u hiermee akkoord gaat, wordt de reservatie doorgestuurd naar Apotheker Panorama Houthalen. 

 

U krijgt een bevestigingsmail. Indien wij niet tijdig kunnen leveren krijgt u hiervan bericht via een e-mail of telefoon. 

Reservatie- en verkoopvoorwaarden

Verantwoordelijke apotheker: Patrizia Fraccascia

Vergunningsnummer van de apotheek: 72 15 05

BTW-nummer: BE0874 722 145